Top

интериорен дизайн Цялостно проектиране на интериор и екстериор, подови настилки, осветление и светлинни ефекти. Проектиране и обзавеждане Проектиране и комплексно обзавеждане на жилища, офиси, хотели, аптеки, заведения, обществени сгради.

За нас

Проектиране и комплексно обзавеждане на жилища, офиси, хотели, аптеки, заведения, обществени сгради.

DESIGN ART

DESIGN ART e oснована през 1992 г. Проектиране и комплексно обзавеждане на жилища, офиси, хотели, аптеки, заведения, обществени сгради. Фирмата разполага с дизайнерско бюро и фирмен магазин, в който се предлагат аксесоари за мебели, изложбена зала, производствен цех и складова база.

Портфолио

Цялостно проектиране на интериор и екстериор, подови настилки, осветление и светлинни ефекти. Това е само част от цялостното проектиране и обзавеждане на Вашия дом, офис или магазин.

Оригинални дизайнерски
идеи

Фирмените проектанти изготвят индивидуални проекти за обзавеждане, съобразени с желанията на клиента, съвременния начин на живот и модните тенденции. Разнообразието на предлаганите материали и цветова гама позволяват както класически и ретро, така и модни решения.

Теменужка Димова

Собственик на Дизайн Арт, фирма за производство на мебели и интериорен дизайн в Стара Загора, като предлага цялостно проектиране, изграждане, производство и монтаж на интериор за дома, офиса, хотели и ресторанти у нас и в чужбина.

Теменужка Димова

Интериорен дизайнер, собственик на марката Design Art.

Събития

Бъдете винаги осведомени за събитията около Design Art

ru_RURussian